Roundcube Ondersteuning

Roundcube Webmail

RoundCube Webmail is een IMAP client met een programma achtige gebruikersinterface. Het is gebaseerd op standaarden en is beschikbaar in vele talen. Het heeft alle funtionaliteiten die je van een email client verwacht, waaronder MIME ondersteuning, adresboek, mappen, zoeken en spellingscontrole. RoundCube Webmail is geschreven in PHP en heeft een MySQL database nodig. De gebruikersinterface is volledig aan te passen door gebruik van XHTML en CSS 2.

RoundCube Webmail is een interface naar je email op het web. Het biedt alle functionaliteit die je verwacht van een moderne email cliënt. RoundCube Webmail is makkelijk aan te passen aan jouw wensen.

Inloggen

Open de URL waar RoundCube Webmail is geïnstalleerd, http://debouwers.nl/_roundcube8/. De pagina geeft het Login Screen (inlogscherm) weer, waar je je kan aanmelden. Type je gebruikersnaam en wachtwoord in en je kunt direct bij je mail. Je gebruikersnaam is je volledige email adres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Inlog scherm RoundCube versie 8 - larry interface

Overzicht

Nadat je bent ingelogd wordt het scherm getoond met je inbox en de beschikbare functies.

 

Over ons

De Bouwers; 2 heren met overdag een drukke baan, die in hun vrije tijd fröbelen met webdesign, media & fotografie.

Locatie

Een kantoor hebben we niet, we voeren onze hobby in onze vrije tijd uit. Maar we zijn te bereiken via sociale media als Twitter (@debouwers) en via email middels de contact pagina.