Microsoft Image Composite Editor (ICE)

donderdag, 05 september 2013 Gepubliceerd in Fotografie Geschreven door Reageer als eerste!

Zowel binnenshuis als buiten de deur maakt u met een groothoeklens de mooiste overzichtsfoto's, maar niet iedereen beschikt over professionele fotoapparatuur. Het programma Microsoft Image Composite Editor (ICE) is zeer geschikt om achteraf een panorama foto te fabriceren.

Maak een reeks van foto's die elkaar overlappen, en Microsoft Image Compositie Editor (ICE) maakt er een panoramafoto van. Via complexe berekeningen wordt ervoor gezorgd dat vormen en kleuren in elkaar overlopen, Het resultaat is een panoramafoto waaraan je niet kunt zien dat deze samengesteld is uit losse foto's.

Microsoft Image Composite Editor (ICE)is beschikbaar voor 32-bit en 64-bit versies van Windows XP, Windows Vista en Windows 7.

Download: Image Composite Editor (32 bit) of Image Composite Editor (64 bit)

De mogelijkheid om RAW-bestanden te bekijken vanuit meerdere camera-indelingen in de Windows Verkenner, is standaard niet mogelijk zonder software van derden. Gelukkig heeft Microsoft  het Microsoft Camera Codec Pack ontwikkeld, waarmee het wel mogelijk is om vanuit de verkenner je RAW-bestanden te bekijken.

Afgelopen zaterdag 29 september waren De Bouwers aanwezig in Cafe Salsa in Heerenveen. We kwamen voor de muziek en het salsa dansen, maar De Bouwers vonden de tijd om een paar foto's te maken. Een bescheiden galerij vindt u na de klik op read more...

Canon stopt wifi en gps in fullframe-dslr

maandag, 17 september 2012 Gepubliceerd in Fotografie Geschreven door Reageer als eerste!

Aankondigingen vanaf de Photokina-beurs in Keulen: Canon voorziet zijn fullframe spiegelreflexcamera nu ook van ingebouwde wifi en gps.

Canon heeft maandag zijn eerste dslr met fullframe-sensor die beschikt over wifi en gps aangekondigd. De EOS 6D heeft een 20 megapixel beeldsensor en een autofocussysteem met elf punten. Het is de eerste EOS met wifi en gps aan boord voor uploaden en geotaggen direct vanaf het toestel. De EOS 6D dient als instapmodel voor wie wil overstappen op fotograferen met een fullframe-beeldsensor.

Over ons

De Bouwers; 2 heren met overdag een drukke baan, die in hun vrije tijd fröbelen met webdesign, media & fotografie.

Locatie

Een kantoor hebben we niet, we voeren onze hobby in onze vrije tijd uit. Maar we zijn te bereiken via sociale media als Twitter (@debouwers) en via email middels de contact pagina.