Wednesday, 30 April 2014 08:00

Joomla! 3.3.0 vrijgegeven

Het Joomla! project kondigt met enthousiasme de vrijgave van Joomla 3.2.4 en Joomla 3.3.0 aan, de laatste versies in de Joomla 3.x serie.

Als je momenteel gebruik maakt van Joomla 3.2 op een server met PHP 5.3.10 of nieuwer, raden we aan om je site naar Joomla 3.3 bij te werken middels de één-klik update in de backend van Joomla. Voor sites die draaien op een lagere PHP versie dan 5.3.10 is de Joomla 3.2.4 release voor jou.

Om te kunnen updaten naar Joomla 3.3 via het Joomla update component moet de website minimaal gebruik maken van Joomla 3.2.2 of nieuwer. Dit is vanwege de nieuwe PHP vereisten. In oudere Joomla versies kan de updater de server PHP versie nog niet controleren. Oudere 3.x versies zullen eerst bijgewerkt moeten worden naar 3.2.4 voordat de 3.3 update verschijnt.

Wat is er nieuw in Joomla 3.3?

Joomla 3.3 introduceert nieuwe mogelijkheden zoals een verbeterede opslag van wachtwoorden, microdata ondersteuning en geoptimaliseerde code dat zorgt voor een betere performance van Joomla. Tevens is er nog meer MooTools JavaScript code omgezet naar jQuery.

Dankzij het harde werk van meer dan 40 verschillende vrijwiliigers zijn er tevens meer dan 115 bugs verholpen in Joomla 3.3. Voor een compleet overzicht hiervan ga je naar: http://developer.joomla.org/version-3-3-0-release-notes.html

Download

Read 14194 times
More in this category: « Joomla 3.2.3

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Over ons

De Bouwers; 2 heren met overdag een drukke baan, die in hun vrije tijd fröbelen met webdesign, media & fotografie.

Locatie

Een kantoor hebben we niet, we voeren onze hobby in onze vrije tijd uit. Maar we zijn te bereiken via sociale media als Twitter (@debouwers) en via email middels de contact pagina.

Help & Support

Open Source