Saturday, 22 February 2014 19:31

De Bouwers hebben weer een leuk nieuw bouwproject Featured

De Bouwers zijn weer aan een nieuw project begonnen. De website VWR. Deze website zal de komende tijd worden gebouwd en zal gaan over de Validatie van de Werking van Reinigings- en desinfectiemiddelen. Een onderwerp waarover heel veel informatie te geven is. Het heeft raakvlakken met microbiologie en is voornamelijk bestemd voor kwaliteitsmedewerkers en laboranten die werken met cleanrooms. Cleanrooms worden vaak gebruikt in de semiconductor industrie of bij farmaceutische- en biotechnologie bedrijven. Het is erg belangrijk dat bijvoorbeeld geneesmiddelen onder zeer schone omstandigheden worden geproduceerd.


Daarom word de lucht in een cleanroom door verschillende (HEPA of ULPA) filters gezuiverd. De lucht is dus zeer schoon en word in een constante flow aangevoerd. Maar dat is niet voldoende om een cleanroom schoon te houden. In een cleanroom werken mensen, die welliswaar goed worden ingepakt in disposable of wasbare kleding, maar toch de grootste bron van contaminatie zijn. En ook de producten waarmee word gewerkt kunnen zorgen voor contaminatie. Om een cleanroom schoon te houden moet er gereinigd en gedesinfecteerd worden, zodat de diverse micro-organismen worden afgedood. Hiervoor zijn verschillende middelen beschikbaar. Maar wat zijn daarvan de voor- en nadelen en hoe weet je nu of je cleanroom echt schoon is? Daarover zal VWR.nl meer informatie verschaffen.

Het is de bedoeling dat de website interactief word, dat wil zeggen dat er interactie mogelijk is met de bezoekers van de website. Bezoekers kunnen hun mening geven of vragen stellen. De start zal binnen enkele weken plaatsvinden en we hopen dat het aantal bezoekers het eerste jaar flink zal toenemen. De huidige waarde volgens URLspion is € 386,10 en het is het aantal bezoekers is minder dan 300 per maand. Dat is natuurlijk erg weinig. We hopen met interessante content veel meer bezoekers naar deze website te krijgen en bij deze website gaan we ook gebruik maken van advertenties die bedrijven op onze site kunnen plaatsen via Google Adwords. We hopen dan de advertenties aan te trekken van bedrijven die adverteren op dit niche gebied. Houdt de komende tijd VWR dus goed in de gaten!

Read 12146 times

De grafisch ingestelde helft van De Bouwers. Is graag bezig met Adobe Indesign, Illustrator, Flash en Photoshop. Verder zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van technologie.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Over ons

De Bouwers; 2 heren met overdag een drukke baan, die in hun vrije tijd fröbelen met webdesign, media & fotografie.

Locatie

Een kantoor hebben we niet, we voeren onze hobby in onze vrije tijd uit. Maar we zijn te bereiken via sociale media als Twitter (@debouwers) en via email middels de contact pagina.

Help & Support

Open Source