Saturday, 22 February 2014 16:28

Windows 8.1 in prijs verlaagd

Microsoft heeft de prijs van Windows 8.1 verlaagd van 50 dollar naar 15 dollar voor apparaten die goedkoper zijn dan 250 dollar. Dat meldt Bloomberg.

Volgens anonieme bronnen wil Microsoft op die manier de strijd aangaan met goedkopere Android-tablets en Chrome OS-laptops.

Volgens de bronnen is de korting geldig voor alle apparaten onder de 250 dollar, ongeacht het formaat of het type apparaat. Daarnaast zouden de goedkopere apparaten niet gecertificeerd te hoeven worden en is een touchscreen niet verplicht. Op deze manier wil Microsoft de concurrentie aan gaan met de Chromebooks, die ontzettend populair zijn in Amerika op dit moment.

De anonieme bronnen merken wel op dat grote pc-fabrikanten lang niet altijd 50 dollar, maar eerder 30 dollar voor Windows 8.1 betalen.

Read 12311 times

De grafisch ingestelde helft van De Bouwers. Is graag bezig met Adobe Indesign, Illustrator, Flash en Photoshop. Verder zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van technologie.

1 comment

  • Comment Link Marlon Monday, 12 February 2018 09:04 posted by Marlon

    Great post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this topic?
    I'd be very thankful if you could elaborate a little bit more.
    Kudos!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Over ons

De Bouwers; 2 heren met overdag een drukke baan, die in hun vrije tijd fröbelen met webdesign, media & fotografie.

Locatie

Een kantoor hebben we niet, we voeren onze hobby in onze vrije tijd uit. Maar we zijn te bereiken via sociale media als Twitter (@debouwers) en via email middels de contact pagina.

Help & Support

Open Source